Peter van der Hurk Nieuwjaarsshow

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Peter van der Hurk Nieuwjaarsshow

2 januari 2022 @ 13:00 - 17:00

€49,50

Peter van der Hurk, geboren op 27 maart 1949 te Den Haag, is evenals zijn vader, wijlen Peter Hurkos (deze naam is later aangenomen) een wereldberoemde paragnost. Peter Hurkos ging naar Amerika en werd aldaar een grote bekendheid. Zowel Peter als zijn vader ontdekten beiden op 37e jarige leeftijd hun paranormale gaven. Peter is helderziend, helderhorend, heldervoelend en is in staat met de overledenen te communiceren.

Tienduizenden hebben reeds zijn shows bezocht en even zo velen zijn al op privé consult geweest.Bekendheid kreeg Peter vooral toen hij het RTL4 TV programma ‘Het zesde zintuig’ won. Hierdoor wordt Peter een alom bekende persoonlijkheid waar Nederland niet meer omheen kan. In het seizoen daarna is hij een vaste paragnost bij het programma ‘Het Zesde Zintuig-Plaats Delict’. Als kroon op zijn werk heeft Peter in het jaar 2016 een award mogen ontvangen voor ‘Medium van het jaar 2015’.

Peter van der Hurk, paragnost, entertainer, vader en echtgenoot. Een man die meer ziet, of beter gezegd, anders ziet dan de meeste mensen. Een gave die hij met humor en nuchterheid deelt met de rest van de wereld.

Dit is een nieuw concept van Peter van der Hurk, waarbij de reading voornamelijk in het teken zal zijn van; ‘Wat brengt 2022 voor u?

Omstreeks 13.00 uur worden de gasten ontvangen in het sfeervolle restaurant alwaar de show om 14.00 uur van start zal gaan.

Het zal een bijzondere middag worden met emoties, Italiaanse hapjes, dranken en entertainment. Dit alles op een niet zweverige maar juist ontspannen manier én met de nodige dosis humor van Peter. Zo worden emotionele momenten afgewisseld met een lach.

Rond 17.00 uur is er een einde gekomen aan de show en zult u terugkijken op een bijzondere middag. Uiteraard is nog een mogelijkheid om te blijven dineren in het restaurant. U kunt dit meteen ook reserveren bij de bestelling van uw tickets. Voor deze show zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Bij de show van Peter zijn ook kaartlezers aanwezig. Deze zijn persoonlijk door Peter opgeleid. U kunt bij deze kaartlezers terecht van 13.00 tot 14.00 en 1 uur na de show. De kosten voor een consult bij een kaartlezer zijn € 10,00.

Let op: dit evenement wordt georganiseerd onder de dan geldende overheidsmaatregelen.

Gegevens

Datum:
2 januari 2022
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€49,50
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nieuwjaarsshow-peter-van-der-hurk-191268247477

Locatie

Pavarotti Leiden
Nieuwe Rijn 48
Leiden, Zuid-Holland 2312JG Nederland
+ Google Maps